Aïsha Buskens

Foto's enzo van onze kleine meid

9 maanden banner

Thursday, November 09, 2006

Update kdv

Het bevalt Aisha en de juffen erg goed. De jongedame speelt er flink op los en charmeert een eind weg met haar continue gelach. Zoals zij willen ze er nog wel tien! Nou ik niet.... Leuk kind hoor, maar een elftal lijkt me iets te veel van het goede! Ze heeft zelfs al sjans met een oudere man (6 maanden!!). Zij zit in het wippertje en hij ligt er op zijn buik naast. Als hij zich dan opdrukt (uitslover...) zien ze elkaar en beginnen ze te lachen. Kiekeboe voor beginners dus eigenlijk.

4 Comments:

  • At 11/09/2006 8:33 PM, Anonymous Anonymous said…

    Wat lekker dat ze het leuk vindt en dat je het zo snel hebt kunnen regelen. Ja, een KDV is leuk voor kinderen !!!! Is het leuk op je werk, bevalt het een beetje? Heel veel succes in ieder geval.

     
  • At 11/09/2006 9:48 PM, Anonymous Anonymous said…

    Grappig om te zien he, kindjes die samen "spelen"!
    Het KDV bevalt dus goed, en het werk?

     
  • At 11/12/2006 7:02 PM, Anonymous Anonymous said…

    Leuk zeg! Hier ook een grote fan van het kdv. Vanuit het wippertje probeert ze alle kindjes te "vangen". Zodra we binnenkomen, is ze mij al helemaal vergeten....

     
  • At 11/13/2006 8:53 PM, Anonymous Anonymous said…

    Anouk vind het KDV helemaal leuk. Als ze aankomt loopt ze naar de juf voor een dikke knuffel en daarna naar de glijbaan. Met moeite kan er een zwaai af voor mama. Maar als ik haar op kom halen is ze blij dat ze mee mag en naar bed want het is wel vermoeiend voor haar als dat spellen.

     

Post a Comment

<< Home